Aktuális
Szponzorált tartalom

Te mire emlékeznél vissza szívesen időskorodban? Élmények, amelyeket át kell élned!

Őszülő halántékkal a hintaszékedben ringatózva milyen emlékeket szeretnél sorra venni az életedből? Mi az első három, ami eszedbe jut? Éld az életed és gyűjtsd az élményeket!

Ugye tudod, hogy az elvesztegetett idő az egyetlen, amit soha senki nem fog tudni neked visszaadni? Élj úgy, hogy időskorodban sokszor mosolyra görbüljön a szád, ha az emlékeiden merengsz!

 Fesztiválozz!

A hippi életérzés legalább egyszer mindenkit a hatalmába kerít. A szabadság, a felszabadító érzés, hogy nem kell szigorú keretek között élned, a rengeteg nevetés, az önfeledt tánc és a zene néha úgy kell az életünkbe, mint a napfény. A fesztiválok pontosan emiatt népszerűek és kedveltek Woodstock óta. Tavasztól kezdve egészen őszig rengeteg fesztivál közül választhatsz a különböző zenei stílusokat képviselőktől kezdve a gasztrofesztiválon át a bor-, sör- és pálinkafesztiválig. A rendezvényeken megkönnyítheted az életedet, ha mobilfizetés appot használsz: nem kell sem pénztárcát, sem bankkártyát magaddal vinned, és önfeledten fesztiválozhatsz, így olyan emlékeket vihetsz magaddal, amikre időskorodban is szívesen emlékszel majd.

Csinálj valami merészet!

Mi az, amit mindig is szerettél volna megtenni, de a mai napig nem valósítottad meg? Szeretnéd kipróbálni a tandemugrást? Vagy a siklóernyőzés izgatja a fantáziádat? Esetleg mennél egy kört egy versenyautóval? Térképezd fel a lehetőségeket, járj utána, és tedd meg azt, amire mindig is vágytál, de soha nem merted meglépni! Hidd el, ezek azok az élmények, amelyek nemcsak a komfortzónánkból mozdítanak ki, de magunkkal visszük őket egész életünkben.

Láss világot!

Akár az ország határain belül, akár azon túl – a lényeg, hogy utazz! Ismerd meg kis hazánk gyönyörű tájait, fedezz fel különböző kultúrákat, menj tengerpartra, csodálj meg hatalmas hegyeket, szélesítsd a látókörödet. A nyaralások, utazások emléke örökre velünk marad, és megfizethetetlen élményt ad. Az utazásokhoz vigyél magaddal minden szükségeset, és hagyd otthon azt, ami felesleges: a GPS, a helyi vendéglátó egységeket, szórakozási lehetőségeket ajánló appok mellett mobilpénztárca alkalmazás is legyen a telefonodon, amellyel egyszerűen és biztonságosan fizethetsz, ráadásul a pénztárcád helyét is megspórolod! Arra azonban ügyelj, hogy a mobilfizetés külföldön csak annak a banknak az applikációjával működik, ahol bankolsz.

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top