Aktuális

Budapesten is követhetett el szexuális zaklatást Harvey Weinstein

Harvey Weinstein újabb áldozata indított pert a producer ellen, azt állítva, hogy a férfi nyolc alkalommal követett el vele szemben szexuális zaklatást, nemi erőszakot, szóbeli vagy fizikai bántalmazást.

Alexandra Canosa több mint 85 másik nővel együtt szintén megvádolta Harvey Weinsteint, azt állítva, hogy a producer szexuálisan zaklatta, megerőszakolta vagy egyéb szexuális tevékenységre kényszerítette, illetve fizikailag bántalmazta vagy verbálisan megalázta – írja a Deadline.com. 

Harvey Weinstein körül nem csitul a botrány (Fotó: Getty Images)

Canosa vádiratában többek között azt állítja, hogy Harvey Weinstein 2015. június 24-én a budapesti Four Seasons Hotelben tettlegesen és verbálisan bántalmazta őt. Mindketten a Marco Polo című sorozat forgatási munkálatai miatt tartózkodtak a magyar fővárosban. 

Weinstein állítólag azzal fenyegette meg a nőt, hogy ha ellenáll, elveszíti a munkáját, emellett azt is megtiltotta neki, hogy bárkinek beszéljen a történtekről. Canosa nemcsak Harvey Weinsteint, hanem öccsét, Bob Weinsteint, valamint kettejük közös cégét, a Weinstein Companyt is beperelte, mivel szerinte tudtak Harvey ügyeiről, de nem tettek ellene semmit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top