Aktuális

Félholtra rugdosták a zarándokútról hazatérő nyugdíjas asszonyt

Nem elégedett a bíróság ítéletével az a nyugdíjas férfi, akinek feleségét félholtra rugdosta egy rabló Kókán. Azt ígérte, a férfi nem fogja megúszni ennyivel.

Nyolc év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Nagykátai Járásbíróság azt a 30 éves férfit, aki május elsején megpróbált kirabolni egy idős nőt Kókán. A nyugdíjas asszony nem hagyta magát, ezért miután földre került, a rabló félholtra rugdosta.

A 24.hu úgy tudja, a nő egy zarándokútról ért haza éppen, táskája a vállán lógott. Ahogy hazafele sétált, észrevette, hogy egy férfi követi őt, aki hamar utolérte és megpróbálta elvenni tőle a táskát. Az asszony viszont nem engedte el azt, hanem magához szorította, és a földre esett. A férfi ezek után összevissza rugdosta az asszony arcát és testét.

Férje a 24.hu újságírójától tudta meg a gyorsított eljárásban elítélt férfi büntetését.

Szégyen gyalázat, hogy a bíróság csak ennyit adott neki. Ez nem rablás volt, hanem emberölés. A bíróságtól ennyit kapott, de az igazi ítélethirdetés akkor lesz, ha nyolc év múlva vagy hamarabb kiszabadul. Egy ilyen ember nem való az emberek közé, mert bármikor megölhet egy másik idős embert, ha kiengedik. Nem érdekel, hogy mennyit fogok ülni érte, de az biztos, hogy nem fogja megúszni ennyivel. Ezt nyolc évvel nem lehet megfizetni. Addig nem tudok nyugodtan aludni, amíg ez az ember él

– mondta a férfi.

Az indulatosságáért azonnal elnézést kérő férfi elmondta, hogy feleségének eltört az arccsontja és hatalmas zúzódássokkal van tele az egész teste. „A jászberényi orvos azt mondta, hogy vérömlenyekkel van tele a teste mindenütt. Ha ez megköt, és megakad, akkor búcsúzhatok tőle. Már lehajolni sem mer, mert attól fél, hogy ömleni fog az orrából a vér” – idézi a 24.hu a férfit, aki köszönetet mondott a szomszédoknak is, akik meghallották a felesége segélykiáltásait, és kirohantak az utcára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top