Aktuális

Megszólalt a meggyilkolt 8 éves kislány édesapja

A férfi a BorsOnline-nak elmondta, nem tudja, hogy valaha fel tudja-e dolgozni kislánya elvesztését.

Eltűnt egy 8 éves kislány, Adrienn – kapták a bejelentést még péntek este a rendőrök. A kislány rollerezni ment a barátnőivel, de nem ért időben haza, ezért édesapja értesítette a rendőrséget. A hatóságok azonnal megkezdték a kislány keresését, de már csak a lemeztelenített holttestére találtak rá. Gyilkosság áldozata lett – írja a BorsOnline.

A lapnak sikerült beszélnie a meggyilkolt kislány édesapjával, Győzővel. A férfi elmondta, nem tudja, hogy valaha fel tudja-e dolgozni lánya elvesztését. „Szokás szerint, kint a ház előtt rollerezett a barátnőivel, de eddig még sosem mentek el. Én éppen bent voltam, fürödtem. Amikor nem volt sehol, szóltam a rendőröknek, de már csak a holttestét találták meg.”

A gyilkossággal egyébként egy 15 éves hajmáskéri fiatalembert gyanúsítanak. A rendőrség tegnap este közleményben hozta nyilvánosságra, hogy a gyilkossággal kapcsolatban őrizetbe vettek egy embert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top