Aktuális

Összeroppant a börtönben a 8 éves sólyi kislány gyilkosa

Magánzárkában tartják, kamerával lesik minden mozdulatát.

Pszichológus kezeli a börtönben azt a sólyi gyermekgyilkossággal gyanúsított 16 éves F. Ferencet. A fiú a hírek szerint összeroppant, miután tudatosult benne, mit tett.

Magánzárkában van, és kamerával lesik minden mozdulatát, hogy nehogy kárt tudjon tenni magában. Nem igazán bírja elviselni az egyedüllétet és a magányt. Tudatosult benne, hogy mit tett, mert nagyon megzuhant. Jelenleg pszichológus foglalkozik vele. Annyit lehet tudni még róla, hogy van tévéje, és az ételt sem tagadta meg

– nyilatkozta a 24.hu-nak a hírportál egyik informátora.

A pünkösdi hétvégén történt embertelen gyilkosságról többször is beszámoltunk. A nyolcéves Adrienn péntek este tűnt el otthonról, a rendőrök másnap azonban már csak a lemeztelenített holttestére találtak rá a szomszédos Királyszentistván közelében. Hamarosan kiderült, hogy a gyilkossággal a 16 éves F. Ferencet gyanúsítják.

A Zsaru magazin időközben azt is megírta, hogyan jött a képbe a fiú:

Több mint 100 fő kereste a kislányt. Helikoptert is kértünk, valamint nyomkövető kamerákkal pásztáztuk át a környéket. Ezzel párhuzamosan a kollégáim adatgyűjtésbe kezdtek és feltérképezték a kislány ismeretségi valamint baráti körét. Kiderült, hogy egy társasággal rendszeresen játszott a futballpályán, így jött képbe a 16 éves fiú is

– idézi a lap Baráth Attilát, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetőjét.

Fotó: Police.hu

A fiatal fiú a rendőrségen beismerő vallomást tett. Azt mondta, “hirtelen érzelmi döntés alapján” követte el a gyilkosságot. Sokáig arról lehetett hallani, hogy a fiú meg is erőszakolta a kislányt, az igazságügyi szakértői véleményből azonban kiderült, hogy nem történt szexuális erőszak.

Kiderült ugyanakkor, hogy a fiú szándékosan csalta a Séd patakhoz a kislányt, a feltételezések szerint tényleg azért, hogy megerőszakolja. A pataknál fejbe vágta egy kővel, és elkezdte vetkőztetni, de ekkor meggondolhatta magát, és a patakba dobta a kislányt, aki a vízben megfulladt.

A 24.hu azt írja, a fiú édesanyja az egész országot megrázó gyilkosság után is kitart fia mellett. A hírportál informátora szerint az anya folyamatosan tartja a kapcsolatot előzetesben lévő fiával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top