Aktuális

Horrorbaleset: heten veszthették életüket Ceglédbercelnél

Több halálos áldozata is van annak a közlekedési balesetnek, amely kedd délután történt a 4-es főúton Ceglédbercel közelében, ahol egy homokszállító dömper ütközött egy emberekkel teli kisbusszal.

Több ember meghalt, egy pedig megsérült a 4-es főúton, Ceglédbercelnél kedden délután fél ötkor történt balesetben. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a főút 59-es kilométerénél egy kisbusz és egy homokot szállító teherautó ütközött össze.

A 24.hu úgy tudja, román rendszámú volt a kisbusz, amelyben hét ember veszthette életét. A lap információi szerint a jármű annyira összepréselődött, hogy a kiérkező tűzoltók csak a kisbusz hátulján keresztül tudták megbontani feszítővágókkal a jármű karosszériáját, hogy ki tudják emelni az utasokat.

„Román rendszámú volt az a kisbusz, ami karambolozott. Annyira összeroncsolódott a kisbusz, hogy sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom még, hogy valóban heten vesztették az életüket. Most szedik szét ugyanis a roncsokat. Az áldozatok azonosítása folyamatban van” – mondta a 24.hu-nak András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrök továbbra is teljes útzár mellett helyszínelnek, a forgalmat a Szentmártoni út felé terelik, a járművek a 40-es és a 46124-es utat érintve térhetnek vissza a 4-es főútra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top