Aktuális

Még nem teszik ki Hosszú Katinka klubját a Duna Arénából

Egy hónap haladékot kapott a Duna Arénától Hosszú Katinka úszóklubja, június végéig még biztos használhatják a létesítményt.

Sikerült megállapodnia Hosszú Katinka úszóklubjának a Duna Arénával a további uszodahasználatról. Igaz, az új megállapodás csak egy hónapra szól.

Fürjes Balázs, az egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos és Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó a Duna Aréna, a nyári vizes világbajnokság központi létesítménye helyszínbejárásán 2017. február 21-én – MTI Fotó: Balogh Zoltán

Két napja megírtuk, hogy kitehetik az olimpiai bajnok úszónő klubját, az Iron Aquaticst a Duna Arénából, mert május 31-én lejárt a szerződésük. Az utolsó pillanatban aztán végül mégis sikerült a klubnak és az uszodának megállapodnia, amiről a Duna Aréna Facebook-oldalán számolt be.

„Örömmel jelentjük be, hogy a mai napi érvényes megállapodás szerint június 30-ig rendeződött az Iron Aquaticsszal a pályahasználati megállapodás!”

A 24.hu azt írja, így tulajdonképpen nem történt más, mint hogy egy hónap haladékot kapott az Iron Aquatics a Duna Arénától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top