Aktuális

24 órás megfigyelés alatt tartják a sólyi gyerekgyilkost

Magánzárkában őrzik és folyamatos megfigyelés alatt tartják F. Ferencet. A sólyi gyerekgyilkosság gyanúsítottja összeomolhatott a börtönben.

Az őrök tartanak tőle, hogy kárt tenne magában, vagy rabtársai bántalmaznák F. Ferencet, a sólyi gyerekgyilkosság gyanúsítottját. Ezért 24 órás megfigyelés alatt tartják, és magánzárkában őrzik a 16 éves hajmáskéri kamaszt, aki két hete vallotta be, hogy megölte a nyolcéves H. Adriennt. A gyilkosság indítékait még vizsgálják.

A gyanúsított egyik ismerőse a fiú anyjától hallotta, hogy F. Ferenc egyre rosszabbul viseli a bezártságot. „Amikor csak pár napja volt bent, úgy tűnt, fel sem fogja, mi történik vele. Aztán eljutott a tudatáig, hogy hosszú évekig egy cella lesz az otthona. Szerintem egy ideig azt hitte, ez is olyan lesz, mint a többi zűrös ügye, jól megdorgálják, aztán az élet megy tovább” – mondta a férfi a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top