Aktuális

Késhetnek a megrendelt termékek az angyalföldi raktártűz miatt

Számítástechnikai eszközöket tároltak a 3000 négyzetméteres épületben.

Fennakadásokat okozhat a kereskedelemben a szerdai angyalföldi raktártűz. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, szerda délelőtt kigyulladt egy 3000 négyzetméteres raktárépület a XIII. kerületi Frangepán utcában. A tűzoltók egész nap a helyszínen voltak, de még másnap reggel is kivonultak, hogy a parázsló részeket oltsák.

Az RTL Klub Híradója szerint a leégett raktárat üzemeltető cég az öt legnagyobb hazai nagykereskedés egyike, nagyobb irodáknak, intézményeknek adnak el számítástechnikai eszközöket, tavaly a vizes világbajnokságnak is ők voltak a hardverbeszállítói.

Az Elektronikus Kereskedelmi Szövetség elnökségi tagja, Várkonyi Balázs szerint elképzelhető, hogy a következő hetekben bizonyos kereskedőknél lehetnek majd fennakadások. A többi nagykereskedésben szerinte nem minden eszközt lehet majd beszerezni, ezért a vásárlóknak valószínűleg várniuk kell majd a megrendelt termékek átvételével.

A forgalmazó cég azt állítja, a tűzben megsemmisült termékek biztosítva voltak, jelenleg pedig azon dolgoznak, hogy egy másik telephelyen működő raktárukból bonyolítsák le a teljes áruforgalmat.

A rendőrség eközben továbbra is vizsgálja a tűzeset körülményeit. Mint írtuk, az ügyben rongálás miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.

Az RTL Klub riportja:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top