Aktuális

Kis híján agyonütötte a vendéget a bulinegyed biztonsági őre

Bírósági tárgyalás vár arra a biztonsági őrre, aki tavaly nyáron szinte agyonütött egy férfit a budapesti bulinegyedben.

Előzetes szóváltást követően bántalmazott egy férfit egy biztonsági őr a budapesti bulinegyedben, majd elmenekült a helyszínről. Az eset még 2017 júniusában történt, a rendőrségi tájékoztató szerint a 23 éves R. Róbert úgy megütötte a férfit, hogy az eszméletlenül esett össze a Dob utcai szórakozóhely előtt.

A rendőrség még aznap azonosította a fiatal férfit, aki nem várta meg, hogy a rendőrök megkeressék, inkább feladta magát a rendőrségen. Áldozata az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján életveszélyes sérülést szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai az életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt indított nyomozást befejezték, és a keletkezett ügyiratot a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top