Aktuális

Összevertek egy német topmenedzsert a bulinegyedben, sürgősen műtétre szorul

Egy szórakozóhely biztonsági őrei támadhattak rá és két fiára.

Súlyosan bántalmaztak egy német topmenedzsert péntek este a VII. kerületi bulinegyedben: a hírek szerint az egyik szórakozóhely biztonsági őrei verték meg a férfit és két gyermekét, akiket gázspray-vel is lefújtak.

A Blikk úgy tudja, a férfi az egyik legnagyobb német autógyár vezető menedzsere, aki két Budapesten élő fiához érkezett látogatóba. Dr. Varga Zoltán, a férfi ügyvédje a lapnak azt mondta, a család vacsorázni és beszélgetni ment el az egyik szórakozóhelyre, ezt követően eljöttek. Később az este folyamán úgy döntöttek, hogy visszamennek ugyanarra a helyre, de be már nem jutottak, az ajtónál álló biztonságiak ugyanis a két gyerekre támadtak: először a nagyobbik fiút fújták le gázpray-vel, és ütni kezdték. Amikor a kisebbik, 17 éves gyerek megpróbált a védelmére kelni, őt is lefújták, majd ütötték, rugdosták.

Az édesapjuk mobillal próbálta felvenni az esetet, mire őt is megtámadták, s nagyon súlyosan helybenhagyták. Legjobban a feje sérült meg, az arccsontja és a járomcsontja is eltört

– mondta az ügyvéd. Az összevert férfi egy budapesti kórházba került, de saját felelősségre Németországba utazott, ahol az orvosok közölték vele, hogy sürgősen műtétre szorul. Az ügyben nyomozás is indult, az ügyvéd szerint akár különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértésnek is minősülhet az eset.

Kiemelt képünk illusztráció (iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top