Aktuális

Vallomást tett a rendőrségen, mert szerinte párja ölte meg a soroksári kocogó nőt

Áttörést hozhat a soroksári kocogó nő halálának ügyében egy nő vallomása, aki szerint párja követte el a gyilkosságot. A nő a rendőrségen is vallomást tett, de találkozott az özvegy férfival is.

Egy nő vallomása lendítheti ki a holtpontról a soroksári kocogó nő gyilkosa utáni nyomozást, ami lassan már 5 éve tart. A Bors szerint egy nő besétált a rendőrségre, és vallomást tett arról, hogy szerinte volt párja, N. követte el a gyilkosságot.

A nő azért gondolja ezt, mert N. akkor a környéken dolgozott ipari alpinistaként egy ház szigetelésén, és amikor egyszer hazatért, akkor karmolásnyomok voltak az arcán, és meg volt dagadva a keze. Emellett pont olyan szürke Renault Megane típusú autója volt, mint amit a rendőrök kerestek, de azt a gyilkosság után bontóba adta.

Ráadásul a nő felfedezte N.-t a gyilkosság első évfordulóján rendezett emlékfutás résztvevőiről készült csoportképen is, pedig N. ekkor már 250 kilométerre lakott a gyilkosság helyszínétől.

A Bors úgy tudja, a rendőrség komolyan vette a szavait, kiemelten foglalkozik a fejlemények tisztázásával, így hamarosan akár teljes áttörés következhet az ügy megoldásában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top