Aktuális

Alvó fotóval köröz a rendőrség egy betörőt

Betörőről ilyen körözési fotót még nem láttál!

Lopás ügyében nyomoznak az újbudai rendőrök. A 30 év körüli, körülbelül 170-180 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete hajú férfi szombat hajnalban a XI. kerületi Galvani utca egyik telephelyére bement, majd egy autóba csempéket és járólapokat pakolt, azonban a rendőrök kiérkezése előtt elmenekült a helyszínről.

A betörőről azonban bizarr körözési fotót tett közzé a rendőrség: a férfi éppen egy tömegközlekedési eszközön alszik. A hatóság azzal indokolta a képválasztást, hogy csupán ez a fotó állt róla rendelkezésre.

Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fényképen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06-80-555-111  számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top