Aktuális

Magára hagyta a tanulóvezetőt az oktató a síneken leállt autóban – 18+ videó

Életét vesztette egy tanulóvezető lány Lengyelországban, miután oktatója magára hagyta őt a tanulóautóban, ami pont egy vasúti átjáróban állt meg.

Meghalt egy 18 éves lengyel lány, aki egy tanulóautóban vesztette életét egy vonattal történt ütközés után. A sajtóban csak Angelikaként emlegetett lány a lengyelországi Zaskale nevű település egyik vasúti átjárója felé hajtott egy Suzuki típusú tanulóautóval, az oktató a bal első ülésen ült.

Az összeroncsolódott Suzuki Baleno – forrás: youtube

Az autó valamiért megállt a síneken, mire az oktató kipattant a kocsiból és anélkül, hogy a lánynak segített volna, elrohant. A vonat pár másodperccel később telibe találta a kocsit, métereken át tolva maga előtt azt.

Felvétel is készült a balesetről, csak felnőtt olvasóink kattintsanak.

Az oktató még akkor sem ment oda segíteni, amikor már többen az összeroncsolódott autóhoz siettek, amiben a lány ekkor még életben volt. Kórházba került, de a fejét ért súlyos sérülés miatt az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top