Aktuális

Barátnője előtt verték halálra a fiatal borászt Badacsonyban

A helyiek szerint mostanra már nagy eldurvult a helyzet Badacsony alsó részén, az igénytelen szórakozóhelyi kínálat miatt egyre több a balhé és a verekedés.

Mint arról az NLCafé is beszámolt, dulakodás közben meghalt egy ember Badacsonyban azt követően, hogy két társaság összeszólalkozott. Az Index értesülései szerint egy fiatal füredi borász az áldozat, akinek a barátnője is végignézte az egész verekedést.

Nem tudták már újraéleszteni

Az eset szombatra virradóan történt, egy fiatal társaság beszélgetett egy parkolóban, amikor egy autó be akart hajtani a behajtani tilos tábla ellenére, és éppen oda akart állni, ahol a társaság állt. Ebből konfliktus lett, és az autóban ülő két nagydarab férfi kiszállt, majd a társaság egyik tagját nagyon durván ütni kezdték. Sőt még akkor is rugdosták, amikor már a földön volt – írja az Index.

A fiatal férfi nem mozdult már a földön. A járókelők között volt egy orvos és egy ápoló is, ők próbálták meg újraéleszteni a földön fekvő áldozatot, de sem nekik, sem a kiérkező mentősöknek nem sikerült.

Egyre több a balhé

Mint Laposa Bence borász, a badacsonyi képviselőtestület tagja az Indexnek elmondta, a településnek ezen a részén a szórakozóhelyi kínálat egy része sokszor olyan közönséget vonz, akik között és akik miatt az utóbbi időben egyre több balhé, verekedés van, és szerinte a rendőrségi jelenlét egyáltalán nem elegendő.

Kardos Gábor, a Balatoni Kör szóvivője szerint Badacsony alsó része évek óta csúszott egyre lejjebb, de idén durvult el igazán a helyzet. Gyakoriak lettek a verekedések az alsó büfésornál.

A fiatal borász emlékére megemlékezést szerveztek vasárnap este hatra.

Ők a gyanúsítottak 

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei lakos személygépkocsival menekülni próbált a helyszínről, azonban árokba hajtottak. A rendőrök elfogták, majd előállították, és őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták őket ki.

Mint a police.hu írja, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 29 éves, illetve a 34 éves férfi ellen, akik letartóztatásának indítványozására szeptember 9-én előterjesztést tettek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top