Aktuális

Más szexuális bűncselekményekkel is gyanúsítják a körözött afgán férfit

Kétrendbeli szeméremsértés miatt is keresik.

Más szexuális bűnökkel is gyanúsítja a rendőrség azt a 18 éves afgán menekültet, aki a hétvégén megerőszakolt egy nőt egy V. kerületi gyros-büfé mosdójában.

A rendőrség hétfői közleménye szerint Sarhadi Bilal Ahmadot a szexuális kényszerítés mellett további kétrendbeli szeméremsértés gyanúja miatt is keresik: június elsején 22 óra 30 perc körül a VII. kerületi Dohány utcában, június 20-án hajnalban pedig a szintén VII. kerületi Király utca és a Lövölde tér közötti területen “szeméremsértő módon viselkedett”.

Korábban mi is megírtuk, hogy vasárnap hajnali 3 óra körül Sarhadi Bilal Ahmad berángatott a személyzeti mosdóba és megerőszakolt egy nőt egy gyros-büfében. A férfi három napja dolgozott a gyorsétteremben, éppen egyedül maradt a nővel, amikor az eset történt. A férfi ellen európai elfogatóparancsot is kiadtak, mert felmerült a gyanúja, hogy külföldre szökhet. Sarhadi Bilal Ahmad korábban menekültstátuszt kapott Magyarországon, 2017 nyara óta él hazánkban.

Fotó: Police.hu

A rendőrség azt kéri, hogy aki felismeri, tudomása van Sarhadi Bilal Ahmad hollétéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információja van, tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top