Aktuális

„Tönkrement az életem” – mondja a nő, aki véresre verte lánya osztálytársát

Jayde Binch azt állítja, egy pillanatra elborult az agya, amikor megütötte lánya osztálytársát, de az eset tönkretette az életét.

Jayde Binch lányát megütötte az egyik osztálytársa. Emiatt a nő számon kérte a támadó gyereket, de többet is tett ennél: úgy megverte, hogy a lánynak betört az orra és bevérzett a szeme. Az eset után 120 fontos bírságot kellett fizetnie.

Binch most azt mondja, elborult az agya, és pillanatnyi elmezavarában valóban megbocsáthatatlan dolgokat tett – noha tagadja, hogy olyan erősen megütötte volna a lányt, ahogy az állítja. Ugyanakkor a háromgyerekes anya úgy érzi, senki nem veszi figyelembe, hogy bűne miatt éppen tönkremegy az élete. Kirúgták fitneszoktatói állásából, bokszolói álmainak ugyancsak lőttek. Ezenkívül ő és a gyerekei folyamatosan fenyegetéseket kapnak.

Forrás: Caters News Agency

A megtámadott lány, Kiesha anyja azt mondta, hogy Bich még így is olcsón megúszta az esetet, szerinte börtönbe kellett volna zárni a nőt. Pláne, mert nincs bizonyíték arra, hogy az ő lánya valóban bántotta Binch lányát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top