Aktuális

Eltűnt holland fiatalokat keres a rendőrség – fotók

Te nem láttad őket?

A rendőrség segítséget kér két holland tizenéves megtalálásához. A 17 éves Kevin Wiersum és a 16 éves Sietze Ricardo de Vries csütörtök reggel 9 óra körül ismeretlen helyre távozott  Tompáról – olvasható a rendőrség közleményében.

Kevin Viersum (balra) körülbelül 185 cm magas, vékony testalkatú, szeme színe barna. Arca kerek, pelyhedző bajuszt visel. A haja fekete, amely oldalt felnyírt, felül pedig 3-4 centiméter hosszú, zselézett. Szemüvege, tetoválása nincs.

Sietze Ricardo de Vries (jobbra) 174 cm magas, vékony testalkatú. Szeme kék, az arca enyhén szeplős. A haja vörös, oldalt szintén felnyírt, felül hosszabb, 3-4 centiméteres, zselézett. Szemüvege, tetoválása nincs.

Police.hu

A rendőrség azt kéri, hogy aki bármit tud a két fiatal hollétéről, hívja a Bács-Kiskun megyei rendőrséget a 06-76/513-356-os telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top