Család

Szívszorító levélben köszöntette fel 6 éve eltűnt kislányát az apa

Az olasz férfi egykori magyar párja nyomtalanul eltűnt, és magával vitte a kislányukat is. Az apa most levelet írt lánya születésnapjára.

Andrea Tonello 6 éve nem tudja, hol lehet a kislánya. Az olasz férfi magyar párjával, Klaudiával együtt nevelték Ildikót Olaszországban, aztán az anya 2011-ben Magyarországra jött a gyerekkel a nagyszülőkhöz.

Azóta a kislánynak nyoma veszett. Az olasz és a magyar bíróság is az apának ítélte a gyereket, ám a férfi soha többet nem találkozhatott Ildikóval.

Az apa idén írt egy levelet, hogy így köszöntse születésnapján a lányát, és abban bízik, hátha tud hatni az ügy miatt körözött anya lelkére – írja a Blikk.

Boldog születésnapot, Chantal hercegnő, az apukád ír neked. Ma van a hetedik születésnapod. Soha – és még egyszer mondom: soha – nem gondoltam, hogy ez a pokol számunkra ilyen sokáig fog tartani. Boldog születésnapot, nevess gyönyörűen, mint mindig, és soha ne csüggedj megkérdezni bárkit: »Én nem tudom, ki az apukám, segítesz őt megtalálni?«

Az olasz férfi azt szeretné ezekkel a sorokkal, hogy a lánya tudja, nem ő akarta így, és sohasem hagyta volna magára.

Az olasz édesapa a lányával évekkel ezelőtt (Fotó: Facebook/Missing Chantal)

Az apa minden évben Magyarországra utazik, hogy Mezőtúron, egykori párja lakóhelyén próbálja felkutatni a gyereket, de eddig hiába.

Idén ráadásul nem tud elutazni, mert édesapját is nagyon megviselték a történtek, korábban szívrohama volt, így mellette kell maradnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top