nlc.hu
Család

Különleges ünneplés

Ennek az apának 50 éve minden szülinapra koronát készítenek a lányai

Igazán kedves szokással fejezi ki szeretetét ez a család.
születésnap

Évente egy napra király lehet ez az édesapa. Lányai minden jeles napon egy saját készítésű koronával lepik meg. Nem volt ez másként a nyolcvanadik születésnapján sem.

Carey nyolcéves volt, amikor kishúgával, Ginával először alkottak koronát édesapjuk harminckettedik szülinapjára. Most, közel ötven év után sem hagytak fel ezzel a szokással – írja a Yahoo.com.

A férfi a wisconsini Cedarburgban ünnepelte a nyolcvanadik születésnapját. „Tudjuk, hogy butaság, de apánk és felnőtt gyermekeink – akik még soha nem látták, hogy „Pappy” korona nélkül eszi meg a születésnapi vacsoráját – csalódottak lennének, ha abbahagynánk” – mondja Carey. „Annyira boldoggá teszi. Szereti ezt a minden évben érkező meglepetést.” Növekvő családjuk ellenére a nővérek még mindig maguk készítik el a születésnapi koronát, évente körülbelül egy hónappal előre tervezve. Az elmúlt negyvennyolc év során minden fejfedőnek más volt a témája, a Super Bowltól kezdve az olimpiai témájúkig, de volt, amin Ronchetti legjobb mondásai szerepeltek.

Néhányról ITT nézhetsz meg fotót.

Amikor 2021-ben a COVID-19 különválasztotta a családot, Carey az apja küszöbén hagyta a koronát, és ő a Zoomon ünnepelt. De miután visszatértek a családi összejövetelek, és az apja nyugdíjba vonult, lánya így nyilatkozott: „Azt hiszem, ezt már örökké csinálni fogjuk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top