Aktuális

Megkapta laboreredményeit az injekciós tűvel megszúrt nő

Szerencsére semmilyen fertőzést nem kapott el, miután egy fiatal férfi combon szúrta az 1-es villamoson.

Jó hírt kapott a 44 éves Rosta Anita, aki tegnap végre kézhez vehette a laboreredményét, miután szeptember közepén injekciós tűvel combon szúrta egy fiatal férfi az 1-es villamoson: szerencsére nem fertőződött meg – tudósít a Blikk.

Fotó: MTVA / Faludi Imre

„Nagyon boldog vagyok, hogy a vizsgálatok eredménye negatív lett, de biztos vagyok benne, hogy ez még nem egy lefutott meccs a részemről” – mondta a nő, hozzátéve, hogy a támadás óta eltelt idő lelkileg és anyagilag is megterhelő volt a számára. „Az eredmény nem egy varázspálca, hogy a megpróbáltatásoknak csak úgy vége szakad, hiszen az elmúlt egy hónapot senki sem tudja visszaadni nekem. Rengeteget költöttem orvosokra, gyógyszerekre, ráadásul lelkileg is borzasztóan megviseltek a történtek. Nem érzem magam biztonságban, hiszen nehéz felszállni a buszra, villamosra, főleg, ha tele van” – panaszolta a lapnak.
 
Mi is megírtuk, hogy néhány héttel ezelőtt egy fiatal férfi szállt fel a villamosra a Kacsóh Pongrác úti megállóban, aki a nő szerint elég furcsa állapotban volt. Pár perccel később egy kis szúrást érzett a combján, ám akkor még fel sem fogta, mi történt vele. A rendőrség eljárást indított az ügyben, végül a polgárőrök segítségével sikerült elfogni a tettest. A 29 éves S. Kálmán szabadlábon védekezhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top