Aktuális

Friss hírek érkeztek a megerőszakolt ceglédi kislány állapotáról

A hírek szerint jobban van, a rendőrség továbbra is ismeretlen tettes ellen nyomoz az ügyben.

Még mindig egy budapesti kórházban van az a 4 éves ceglédi kislány, akit a gyanú szerint megerőszakoltak október első hétvégéjén. Testvérlapunk, a 24.hu információi szerint a kislány édesanyjának megengedték, hogy a nap 24 órájában gyermeke mellett legyen, bár másik gyermekét időközben kiemelték a családból.

A hírportálnak ismét nyilatkozott az a férfi, akinél a Romániából érkezett, csángó származású család él és dolgozik. A férfi elmondása szerint a kislány eltört combcsontját megműtötték, és a bokája még egy kicsit be van dagadva, de összességében jobban érzi magát.

A nyomozásról azt mondta, tudomása szerint a rendőrség célkeresztjében továbbra is három ember áll mint lehetséges elkövető, a kislány édesapján, nagyapján és nagybátyján kívül ugyanis mástól nem vett DNS-mintát a rendőrség.

Nem tudok arról, hogy rajtuk kívül mástól is vettek volna DNS-mintát. Abban bízom, hogy egy héten belül meglesz a vizsgálat eredménye, és végre minden kiderül. Ha valóban úgy van, ahogy az orvos mondta, és megerőszakolták a kislányt, akkor bárki tette, megérdemli a büntetést, de azt kérem, hogy addig ne bántsuk őket. Amióta elvitték a kislány nagybátyját hazugságvizsgálatra, azóta csönd van. Nekünk legalábbis semmit nem mondanak a rendőrök. A család kocsiját lefoglalták. Kihallgatásra viszont már senkit nem vittek be többször

– mondta a lap megkeresésére a szállásadó.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint továbbra is ismeretlen tettes ellen, szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoznak az ügyben.

Thinkstock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top