Aktuális

Félmilliós kárt okozott a limuzinban az agresszív biciklis – videó

Több mint félmillió forintos kárt okozott egy agresszív biciklis, miután összeveszett egy londoni limuzinsofőrrel, és kerékpárjával felszántotta az autó gépháztetőjét.

Döbbenetes felvételt tett közzé a Sun című brit lap egy londoni biciklis és egy limuzinsofőr konfliktusáról, amelyben jelenleg az utóbbi áll vesztésre. A vágott felvételen már csak azt látjuk, ahogy egy biciklista fenyegetően beszél egy öltönyös férfival, aki egy 56 ezer fontos (20 millió forint) Mercedes V-osztályú kisbuszt vezet. A vita végén a kerékpáros felemeli a biciklijét, majd idegesen megüti vele a Mercedest, aztán mint aki jól végezte dolgát, kereket old, miközben a sofőr a rendőrséget hívja.

Sajnos a videó elejét nem hozták nyilvánosságra, így csak a limuzinsofőr elmondása alapján tudható, hogy mi volt a konfliktus kiváltó oka. Eszerint a sofőr Mercedesével akadályozta a haladásban a biciklist, miközben egy forgalmas kereszteződésnél feltorlódott a kocsisor. A bringás először csak kiabált, majd öklével rá is csapott a kocsira, ezt szállt ki ellenőrizni a sofőr, amikor eldurvult a helyzet.

A rendőrség nyomozást indított a szakállas bringás ellen, aki biciklijével olyan mély karcolást ejtett a kocsi gépháztetején, hogy kilátszik a fém a fényezés alól, a sofőr szerint legalább 1500 fontba kerül majd a javíttatása.

Szerinte minden taxit és limuzint fel kellene szerelni Londonban fedélzeti kamerákkal, mert csak ezzel lehet elejét venni a mindennapos biciklis fenyegetéseknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top