Aktuális

Édesanyja ölhette meg a négyhónapos sülysápi csecsemőt

A Blikk információi szerint a gyereket anyja vízbe fojthatta.

Ahogy arról reggel itt írtunk, péntek este rendőrök lepték el a sülysápi József Attila utcát, miután bejelentést kaptak egy holtan talált csecsemőről. A police.hu közleményéből kiderült, hogy az ügyben büntetőeljárást indítottak, a haláleset körülményeit pedig a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

A Blikk információi szerint a négy hónapos kisbabát édesanyja ölte meg: vízbe fojthatta. A lap azt is tudni véli, hogy a borzalmas bűncselekményt a gyerek apja vette észre, miután hazaért a munkából. Mindeközben a Borsonline az utcabeliektől megtudta, hogy az anya valószínűleg szülés utáni depresszióban szenvedett.

Az információval megkeresték a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot is, ám András Tamás alezredes se megerősíteni, se cáfolni nem kívánta az értesülést. Annyit azonban elmondott, a rendőrség a későbbiekben várhatóan újabb közleményt ad majd ki az esettel kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top