Aktuális

Eladták prostituáltnak a nőt 250 ezer forintért, mégsem kell börtönbe menniük

A „vevő” Németországba vitte a nőt, hogy dolgoztassa, és hasznot húzzon belőle.

Emberkereskedelem miatt ítélt el a Miskolci Törvényszék három vádlottat, akik egy nőt egymás között eladtak, hogy aztán prostituáltként dolgoztassák – írja a Borsodihír.

A nő 2017 nyarán költözött egy ismerőséhez, mert nem volt hol laknia. Később sem sikerült egyenesbe hoznia az életét, ezért elárulta neki – az elsőrendű vádlottnak –, hogy korábban prostituáltként dolgozott. Azt is kérte tőle, hogy segítsen kuncsaftokat szerezni.

Az elsőrendű vádlott inkább eladta a nőt: 250 ezer forintot fizetett érte a másodrendű vádlott. A harmadrendű vádlott a közvetítésben vett részt. A nőt aztán Németországba vitte a „vevő”, hogy ott prostituáltként dolgoztassa, és hasznot húzzon belőle.

Az ügyben meglepően enyhe ítélet született, mert az egyszerűsített eljárásban a vádlottak elismerték a bűnösségüket. Egy év, végrehajtásában 3 év próbaidőre felfüggesztett börtönt kaptak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top