Aktuális

Négyszázezer forintért vett lányokat egy győri nő

Az ország keleti feléből Győrbe csalták az intézetben nevelkedő lányokat, ahol teljes kiszolgáltatottságban, bezárva, prostituáltként dolgoztatták őket.
Prostituáltként váltak emberkereskedelem áldozatává

Az egyik férfi elkövető Győrbe csalt két intézetben nevelkedő, kelet-magyarországi lányt azzal az ígérettel, hogy itt már nem kell prostituáltként dolgozniuk. Cserébe csak takarítás lesz a dolguk. Ehhez képest, miután fejenként kétszázezer forintért a másik férfi és a női elkövető megvásárolták őket 2018 tavaszán, a lányoknak itt is prostituáltként kellett dolgozniuk. Közben azt is mondták nekik, hogy az eladási árakat le kell dolgozniuk, miközben megfenyegették és bezárták őket.

A lányokról, akik közül az egyik még kiskorú volt, a nő erotikus fotókat készített, majd ezeket online hirdetési oldalakra tették fel. A lányok bevételét valóban elvették, akik végül úgy tudtak megszökni, hogy a lakásba érkező újabb prostituált az ajtóban felejtette a kulcsot.

Az elkövetők akár húsz évet is kaphatnak kétrendbeli minősített emberkereskedelem, illetve prostitúció elősegítésének bűntette miatt.

(via)

Még több rendőrségi ügy az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top