Aktuális

Magyar szakács balhézott egy svájci hajón

Nem tetszett neki, ahogy a magyar masszőr a barátnőjével bánt. A verekedésben a nő is megsérült.

Jogerősen 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a Szolnoki Járásbíróság azt a fiatal magyar férfit, aki egy svájci felségjelzésű folyami hajón egy másik magyar férfit és annak szintén magyar barátnőjét bántalmazta.

Mindhárman a hajón dolgoztak, az incidens november 6-án történt, amikor a legénység számára elkerített részen iszogattak. A szakács felelősségre vonta a masszőr kollégáját, mert szerinte nem viselkedett megfelelően a takarítóként dolgozó barátnőjével.

Illusztráció

A masszőr azt mondta, nem vele fogja megbeszélni a párkapcsolati problémáit, majd otthagyta a férfit. A szakács egy sörpadot dobott a masszőr után, de nem találta el, ezért utánament. Ököllel 20-szor arcon és halántékon ütötte, majd beleharapott a földre került férfi kezébe.

A férfi barátnője párja segítségére sietett: a derekánál fogva megpróbálta elhúzni a szakácsot, aki megfordult, és véletlenül úgy orrba vágta a fiatal nőt, hogy annak eltörött az orrcsontja.

Az ügyben azért járt el a Szolnoki Járásbíróság, mert a megvádolt magyar férfi lakcíme a járásbíróság illetékességi területén, Rákóczifalván volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top