Aktuális

Visszatérnek Párizsba a terrortámadás túlélői, hogy befejezzék a városnézést

Három év elteltével visszamentek a klubba, ahol a támadás történt, és bepótolják a kimaradt látványosságokat is.

Tony Scott és Justine Merton-Scott is ott volt Párizsban, amikor az ISIS 90 embert meggyilkolt az Eagles of Death Metal koncertjén. Túlélték a mészárlást, a párizsi terrortámadás harmadik évfordulóján pedig visszatértek a francia fővárosba.

A tragédia után a pár csatlakozott egy túlélőkből álló brit csoporthoz, most pedig felkeresték a Bataclan nevű klubot, ahol megemlékezést tartottak az évfordulón.

Egyúttal befejezik a városnézést is, mert 2015-ben a terrortámadás miatt félbeszakadt az útjuk. Megnézik a Louvre-t, a Diadalívet, a Champs-Élysées-t, az Eiffel-tornyot, hogy kipipálják a korábban betervezett látványosságokat.

A pár Tony 45 születésnapját ment Párizsba ünnepelni, aminek része volt a koncert. Az volt a szerencséjük, hogy a nézőtér egyik erkélyén voltak, amik elkezdődött a lövöldözés. Először azt hitték, ez is a show része, aztán amikor rájöttek, hogy veszélyben az életük, a tetőre menekültek.

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top