Aktuális

Volt férje megölte a terhes anyát, császármetszéssel mentették meg babáját

A nyílpuskás gyilkos egész este a fészerben lapult. Valószínűleg exe új férjének szánta a nyílvesszőt, amely célt tévesztett.

Öt gyereke szeme láttára gyilkolták meg a nyolc hónapos terhes Sana Muhammadet, miközben a család londoni házában felmosott.

A nő férje, Imtiaz Muhammad a fészerbe ment egy dobozért, amikor meglátta, hogy egy nyílpuskás férfi bujkál odabent. A fegyveres üldözni kezdte, majd az apa beszaladt a konyhába. Ekkor sütötte el a férfi a nyílpuskát, a nyíl pedig az anyát a szívén találta el.

Azonnal kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni. A nyíl nem találta el a magzatot, az orvosok így a haldokló anyán végeztek császármetszést, hogy megmentsék a babát. Még a nyilat sem vették ki a nőből, mert túl kockázatos lett volna. Az orvosok azt mondták, a gyerek stabil állapotban van.

Nem tudom kiverni a fejemből, hogy az a nyíl találta el, amit nekem szántak. Talán engem kellett volna eltalálnia. A gyerekek is ott voltak, rettenetes volt az egész

– mondta összetörve a férj.

A házaspár 7 éve volt együtt. Öt gyereket neveltek, ebből három a nő előző házasságából született. A nő Mauritiuson született, hindu volt, de áttért a muszlim hitre, hogy hozzámehessen a pakisztáni második férjéhez. A volt férje azonban hindu volt.

A szomszédok szerint a nő volt férjét letartóztatták a rendőrök, és gyilkossággal vádolják. Egy szemtanú szerint a férfi egész éjjel a fészerben lapulva várt a reggeli támadásig.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top