Aktuális

Börtönben tölti a karácsonyt Pásztor Anna zaklatója

A rendőrség lezárta a nyomozást, az ügy iratait a napokban továbbították az ügyészségre.

A ferencvárosi rendőrök lezárták a nyomozást Pásztor Anna zaklatójának ügyében – tudta meg a 24.hu. Kiderült továbbá az is, hogy a férfi már biztosan a rács mögött tölti az idei karácsonyt.

Az énekesnőt augusztusban egy koncert közben akarta megkéselni egy 40 éves szlovák állampolgár, aki korábban összesen 196 oldalnyi levelet írt neki, és többször meg is fenyegette őt. A férfi késsel a cipőjében érkezett a Budapest Parkban tartott koncertre. A gyanúsan viselkedő rajongóra a biztonsági őrök figyeltek fel, ők értesítették a rendőrséget, akik a helyszínen elfogták a zaklatót.

A lezárult nyomozás iratait a napokban adták át az illetékes ügyészségnek. Az ügyészség kérvényezte, hogy P. Jozef letartóztatását újabb két hónappal hosszabbítsák meg, az ügyben eljáró nyomozási bíró pedig ezt el is rendelte. Így már biztos, hogy a zaklató rács mögött tölti az ünnepeket.

MTI/Mónus Márton

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top