Aktuális

Váratlan fordulat a negyedikről kizuhant Panni ügyében

Tavaly május óta folyik a nyomozás.

Emberölés miatt nyomoz a rendőrség a negyedik emeletről kizuhant kistarcsai kislány ügyében – tudta meg a Blikk. A hároméves kislány, Panni 2017 májusában zuhant ki egy társasház negyedik emeleti lakásából, miután a keresztanyja egy rövid időre egyedül hagyta őt a lakásban. A kislányra édesapja talált rá a lakóház aljánál. Azonnal hívta a mentőket, akik ekkor még sikeresen újraélesztették Pannikát. A hároméves kislány többszörös koponya- és belső sérüléseket szenvedett, illetve több csontja is eltört. A kórházban halt bele sérüléseibe.

A szülők először azt mondták a rendőröknek, fogalmuk sem volt róla, hogy a keresztanya nem várja meg, amíg hazaérnek, később azonban egy hazugságvizsgálat során kiderült, hogy valószínűleg tudtak erről. A keresztanya a kezdetektől fogva állította, hogy előre szólt az anyukának, hogy korábban el kell mennie, hogy odaérjen a munkahelyére.

A másfél éve húzódó ügyben ugyanakkor még mindig rengeteg a kérdőjel. A Blikk szerint nemrég a kislány nagymamáját is kihallgatták, arról kérdezgették őt órákon keresztül, hogy milyen volt a szülők viszonya, kihathattak-e konfliktusaik a gyerekre, illetve mennyire volt önálló a kislány.

A gondatlanságból elkövetett emberölés 1-től 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Thinkstock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top