Aktuális

Rálőttek egy trafikosra Szombathelyen

A 40-50 év körüli férfi gázpisztollyal lőtt rá az eladóra, majd elvitte a pénzt. Keresi a rendőrség.

Fegyveresen elkövetett rablás miatt keresi a rendőrség azt a férfit, aki november 20-án kirabolta az egyik szombathelyi trafikot, és rálőtt az eladóra – írja a Police.hu.

A férfi este 21 óra 32 perc körül ment be a Zanati úti dohányboltba, majd gáz riasztófegyverrel fenyegetve a bevétel átadására kényszerítette az eladót. Az elkövető használta is a fegyverét, majd kivette a pénztárból a pénzt, és gyalog elmenekült.

Rálőtt az elkövető a trafikosra (Fotó: Police.hu)

A Nyugat.hu azt írja, a férfi kétszer rálőtt a trafikosra, az eladó orra és arca sérült, továbbá a hátán is vannak sérülésnyomok. A mentők kórházba vitték, ahonnan szerdán engedték haza.

Az elkövető 40-50 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas, zömök testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor kapucnis fekete bőrkabátot, kötött sapkát, piros-fekete színű álarcot, kék farmert és barna munkavédelmi bakancsot viselt.

Egy 40-50 év körüli férfit keres a rendőrség (Fotó: Police.hu)

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top