Aktuális

Részeg munkások éjfélkor álltak neki a fűnyírásnak Óbudán

Motoros fűkasza hangjára ébredtek többen szerdán éjfél előtt Budapest III. kerületében, ahol néhány kapatos munkás nyírta a füvet a szakadó esőben.

Hihetetlen látvánnyal szembesült Norbert szerdán éjfél előtt Budapest III. kerületben, a Szentendrei úton. Ő sem nagyon hitte el, hogy három munkást lát, akik a szakadó esőben nyírják a füvet motoros fűkaszáikkal.

Kihívta a közterület-felügyeletet is, akik eleinte kételkedtek a szavában, de a helyszínre érve megtalálták az illuminált állapotban lévő munkásokat, akiket felelősségre vontak.

Illusztráció – MTI Fotó: Komka Péter

A Bors megtudta, hogy a kaszálást a BKK Közút megbízásából végezte egy alvállalkozó a Szent­endrei út és a Raktár utca kereszteződésében, a Fővárosi Önkormányzat kezelésében lévő közterületen. Az alvállalkozónak a munkavégzésre vonatkozó engedélye egy nappal előtte, november 20-án lejárt, ezért a munkásokat távozásra szólították fel.

Éjjel fűkaszázni nemcsak azért nem érdemes, mert erős hangja felébreszti a lakókat, hanem azért sem, mert nem látják a vágandó területet a munkások – mondta egy szakember a lapnak.

A fűkaszás munkásokról Norbert videót is közzé tett a Facebook III. kerületről szóló csoportjában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top