Aktuális

Kedden akár 14 fok is lehet

Nyugaton mérhetjük majd a legmagasabb értékeket.

Akár 14 fokig is felmelegedhet az idő kedden délután az ország nyugati részén – írja az Időkép. Bár ilyen magas értékeket csak nyugaton mérhetünk majd, a legtöbb helyen 10 fok feletti maximumok lesznek.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedd reggelig többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Többfelé várható eső, Borsod-Abaúj-Zemplén megye északi részén ónos eső is lehet. Éjszaka több helyen párássá válik a levegő, köd is képződik, a ködös tájakon szitálással, ónos szitálással – írja az MTI.

Kedden reggel nyugat felől fokozatosan csökken majd a felhőzet, az éjszaka képződött ködfoltok néhol csak lassan szűnnek meg. Délelőtt még többfelé, majd egyre inkább csak keleten lehet eső, de délután a Dunántúlon is kialakulhat egy-egy helyen zápor. Bár a legmagasabb nappali hőmérséklet ezen a napon többnyire 7 és 12 fok között valószínű, északkeleten helyenként 4-6 foknál nem lesz melegebb, késő délután a hegyekben hózápor is előfordulhat.

MTI/Illyés Tibor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top