Aktuális

Harvey Weinstein azzal hencegett, hogy lefeküdt Jennifer Lawrence-szel

Így próbált rávenni egy másik színésznőt, hogy szexeljen vele, ha karriert szeretne.

Harvey Weinstein azt állította egy fiatal színésznőnek, hogy Jennifer Lawrence annak köszönheti a sikereit, hogy lefeküdt vele. Ez egy új per nyomán került napvilágra, amelyben a meg nem nevezett áldozat a producer 2013-as szexuális zaklatását meséli el.

Az akkor 22 éves nőt Weinstein a hotelszobájába hívta, hogy a karrierjéről tárgyaljanak. Amikor a nő kiment a mosdóba, Weinstein utánament, és maszturbálni kezdett a nő előtt. Egyre közelebb ment hozzá, és trágár dolgokat mondott neki, végül a szoknyájára ejakulált. A színésznő visszaemlékezése szerint mozdulni sem bírt a sokktól, de szóban folyamatosan tiltakozott, eredménytelenül.

De nem ez volt az egyetlen eset, amikor Weinstein erőszakoskodott a fiatal színésznővel. Az irodájába hívta, hogy egy szövegkönyvet adjon neki, de a nő tiltakozása ellenére a producer orális szexre kényszerítette. Amikor a színésznő sírni kezdett, Weinstein azt mondta, csak segíteni akar neki, és arról győzködte, ha színésznő akar lenni, ő segíthet beteljesíteni az álmát.

Jennifer Lawrence-szel is lefeküdtem, és nézd meg, hol tart már, épp most nyert Oscart!

Pár héttel később a nő szembesítette Weinsteint a zaklatásaival, de a producer azt mondta, nem is szexeltek, majd megfenyegette, hogy ellehetetleníti a karrierjét. Ráadásul később többször is zaklatta szexuálisan.

A producer ügyvédje közölte, hogy a nő minden állítása hazugság, és sajnálják, hogy Jennifer Lawrence-t belerángatták az ügybe, mivel vele tiszteletteljes szakmai kapcsolatuk volt.

Jennifer Lawrence közleményben reagált az állításokra.

Megszakad a szívem minden nőért, aki Harvey Weinstein áldozata lett. Soha nem volt vele semmilyen kapcsolatom, kizárólag szakmai. Ez az ügy is szép példája azoknak a ragadozó taktikáknak és hazugságoknak, amiket nők tucatjainak behálózására használt.

(via 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top