Aktuális

Barátja próbálta kimenteni a jég alatt rekedt férfit

Egy helybéli szerint a bajbajutott férfi társa csákánnyal próbálta feltörni a tó jegét. Az áldozat közel fél órát tölthetett a jeges vízben.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, vasárnap egy befagyott tó jege alatt rekedt és meghalt egy férfi a Somogy megyei Bárdudvarnokon. Mint később kiderült, az áldozat az 53 éves Szombathelyi Tibor, az Élet Iskola alapítója volt.

Fotó: Facebook

A Blikknek egy névtelenül nyilatkozó férfi azt mondta, hogy Tibort egyik barátja próbálta kimenteni a vízből. „Ketten mentek le a stégre, ő és egy barátja. Szokása volt, hogy amikor úszik a vízben, azt megörökíti videón is. Imádta megosztani ezeket a pillanatokat a közösségi oldalán, évek óta csinálta ezt, még sose volt gond. Amikor a barátja látta, hogy baj van, egy csákányszerűséggel próbálta kimenteni őt, de túl vastag volt a jég” – nyilatkozta az illető.

A szerencsétlenül járt férfi holttestét a parttól harminc méterre találták meg a búvárok. Sajnos, túl későn, a lap szerint akkor már több mint fél órája lehetett a jeges vízben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top