Aktuális

Három pitbull támadt egy 13 éves fiúra és óvodás kishúgára Somogy megyében

A fiú a testével védelmezte kishúgát, súlyos sérüléseket szenvedett.

Három pitbull támadt egy 13 éves fiúra és óvodáskorú testvérére Ötvöskónyin. A fiú éppen óvodába kísérte a kishúgát, amikor a kutyák rájuk rontottak. A fiú a testével védte a kislányt, aki így az el tudott szaladni, hogy segítséget kérjen. A kutyák a kezén, a lábán és a fején harapták meg a kisfiút, akit a kaposvári kórházba szállítottak, a hírek szerint súlyosan megsebesült. A kutyák  nem voltak beoltva veszettség ellen, és chip sem volt bennük – derült ki az RTL Klub riportjából.

Az állatok egy olyan kertből szöktek el, ahol mindössze 90 centiméter magas a kerítés. A gazda szerint ugyanakkor az állatok nem ugrottak át a kerítésen, azért szabadultak ki, mert valaki nyitva hagyta a kaput. A környékbeliek szerint a kutyák többször is kiszöktek már korábban.

A három pitbullt még nem vették el a férfitól, ehelyett saját kertjében figyelik meg őket. A megfigyelés vége után a kutyákat elaltatják. Ezt a tulajdonos kérte, aki ellen eljárás indult az ügyben.

Az RTL riportja:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top