Aktuális

Drogtól válhatott vadállattá az 5 éves szekszárdi kislány gyilkosa

Drogproblémái és pszichés állapota miatt a helyiek veszélyesnek tartották a gyilkossággal gyanúsított 19 éves fiatalt.

Sokkoló bűncselekmény rázta meg Szekszárdot: péntek este egy 5 éves kislány holttestére bukkantak a Séd patakban. A gyereket meggyilkolták, a rendőrség pár órán belül elfogott egy 19 éves helyi férfit, aki részleges beismerő vallomást tett.

A Bors most azt írja, a helyiek szerint K. Dániel egy házban élt áldozata családjával. Drogproblémái és pszichés állapota miatt veszélyesnek tartották a környékbeliek. A szomszédai szerint a gyilkosság előtti este azt kiabálta: „Hamarosan valakit meg fogok ölni!”

A férfi a gyilkosság előtt három nappal konfliktusba került a nagybátyjával, Loretta apjával, aki ezért megverte. A szomszédok azt mondták, Dániel már korábban is megkörnyékezte a kislányt, ezért alakult ki az incidens.

K. Dániel két évet töltött bentlakásos intézetben és kábítószer-elvonó kúrán, de a kezelés nem sikerült. Lopásokból szerzett pénzt a drogra, több rendőrségi eljárás is indult ellene.

Az egyik szomszéd szerint pszichiátriai kezelés alatt áll, gyógyszereket szed, és drogozik. Állítólag a Zen nevű vegyszert szívta, amitől agresszívvá vált, és úgy nézett ki, mint egy zombi. A szomszéd szerint Dániel a gyilkosság idején is be volt drogozva.

Mielőtt megtalálták a rendőrök, öngyilkosságot kísérelt meg. A vágások feltűntek a nagybátyjának, ekkor állt össze benne a kép, és szólt a rendőröknek, hogy fogják el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top