Aktuális

Berobban a régen várt tavasz

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint nem nagyon lehet okunk panaszra a jövő hét első felének időjárását illetően.

Hétfő

Napos időre számíthatunk, gomolyfelhőkkel az égen. Csapadék nem lesz. Az északkeleti szél megélénkül, az Alföldön megerősödik, egy-egy helyen viharos széllökések is előfordulhatnak.  A legmagasabb nappali hőmérséklet jellemzően 16 és 21 fok között valószínű, ennél csupán északkeleten lehet hűvösebb.

Kedd

Napos időre van kilátás, majd délutántól nyugat felől megnövekszik a fátyolfelhőzet. Csapadék nem várható. A keleti, délkeleti szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20 fok között alakul.

Szerda

Északkelet kivételével változó mennyiségű fátyol- és gomolyfelhőzetre számíthatunk. Főként a Dunántúlon néhol kisebb eső, zápor előfordulhat. A délkeleti szél megélénkül, több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top