Aktuális

Kirohant a saját esküvőjéről, mert a terhes koszorúslány „ellopta a show-t”

A hisztis menyasszony szerint barátnője „hatalmas hasával”, szexi férjével és élénk személyiségével teljesen tönkretette a menyegzőjét.

Kirohant saját esküvőjéről egy csalódott menyasszony, mert úgy érezte, hogy terhes koszorúslánya „ellopta előle a show-t” – írja a Yahoo Lifestyle.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A hisztis menyasszony a Redditen próbálta magyarázni a bizonyítványát – nem sok sikerrel. Mint írja, barátnője „hatalmas hasa”, „szexi férje” és „élénk személyisége” tönkretette a menyegzőjét, pedig már három éve készült a nagy napra, amelyre férjével 30 ezer dollárt (több mint 8,5 millió forintot) költöttek.

„Mindenki Anna terhességéről és vonzó férjéről beszélt” – kesergett.

A csalódott menyasszonyt annyira frusztrálta barátnője népszerűsége, hogy a fogadás közepén faképnél hagyta a násznépet. „Meg sem tudom nézni a fotókat anélkül, hogy sírva fakadnék – írta. – Őszintén úgy érzem, hogy Anna tartozik nekem egy esküvővel.”

A Reddit-felhasználók többsége nem tudta átérezni a bánatát. „Nevetséges, ha valaki azért haragszik a koszorúslányára, mert terhes, vonzó a férje vagy nyitott a személyisége” – írta egyikük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top