Aktuális

Megtréfálták a fiai: több mint 10 ezren hívták fel születésnapján a mit sem sejtő apát

A két fiú Atlantic City egyik forgalmas sugárútján „hirdette meg”, hogy édesapjuknak születésnapja lesz. A 62 éves férfi azt mondja, a rengeteg hívás miatt napok óta nem tudja rendesen használni a telefonját.

Nem mindennapi születésnapi meglepetéssel kedveskedtek a fiai egy 62 éves amerikai férfinak – írja a Mirror.

A New Jersey-ben élő Chris Ferry több mint 10 ezer telefonhívást kapott – csupa ismeretlentől, akik szerették volna felköszönteni őt. Mint kiderült, két fia egy hatalmas óriásplakátot tetetett ki Atlantic City egyik forgalmas autóútja mellett, amelyen arra kérték az embereket, hogy hívják fel az édesapjukat.

Fotó: Unsplash

„Kívánjon boldog születésnapot az apukánknak. Szeretettel, a fiaid” – olvasható a plakáton, amelyen Ferry portréja és telefonszáma is szerepel.

A születésnapos azt mondja, a hívásözön miatt az elmúlt napokban gyakorlatilag használhatatlanná vált a telefonja. „Felhívnak, mindenáron beszélni akarnak velem, elmesélik, melyik volt a legemlékezetesebb születésnapjuk” – mondta a férfi a KYW News Radiónak nyilatkozva.

Ferry azt mondja, nagyon mulattatja a jól sikerült tréfa – még akkor is, ha a folyamatos hívások azért alaposan megnehezítik a napjait. „Vettem a poént. Vicces volt, jó volt. Aztán arra gondoltam, »Atyaúristen, hányan fognak hívni!«”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top