Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Aktuális

Rúzsa Magdi nem sajnálja a milliókat erre

Milliós fénytechnikát villant koncertjein az énekesnő, aki április közepétől beleveti magát a turnézásba. Negyven helyszínen, több fesztiválon, de az Arénában is fellép majd.

Gőzerővel készül az idei turnéjára Rúzsa Magdi, aki április közepétől beleveti magát a koncertszezonba. Az énekesnő nemcsak a repertoár összeállítására fordít nagy gondot, de a látványvilágnak is megadja a módját.

Mindannyian pezsgünk, és alig várjuk, hogy beinduljon a turné. A látványban is nagyon beújítottunk, egy szponzornak köszönhetően sikerült megszereznünk néhány olyan lézerlámpát, amiből Franciaországban is mindössze néhány van. Az elkövetkező pár évre majdnem harmincmilliót költöttünk, hogy a koncerteken a jövőben olyan látvány legyen, amitől elakad a lélegzet” – árulta el a Sláger Témában a gyerekvállalásra korántsem görcsösen készülő Rúzsa Magdi, aki egy nagyobb csapattal közösen dolgozik azon, hogy minden tökéletes legyen.

Ez egy nagyon jó csapat, amelynek a bővítésén folyamatosan dolgozom. Ők éreznek a legjobban, egymásból a legjobbat tudjuk kihozni. Hiszek abban, hogy kell egy olyan csapat, amelyik ismeri minden rezdülésemet. Ez vonatkozik a fotókra, a videóklipekre, a werkvideókra. Ez igaz a zenekarra, de a sminkesre, a fodrászra is. Hiszek abban, hogy minden szegmensben meg kell hogy legyen az a csapat, ami összeszokott. Ez egy csapatmunka, a show-t én viszem el a legvégén, de ez óriási csapatmunka. Arra törekszem, hogy minden pozícióra meglegyen a legjobb emberünk, mert így az én munkám is sokkal könnyebb. Teljes nyugalommal támaszkodhatok rájuk, a szakértelmükre, és ezáltal én is jobb vagyok. Olyanok vagyunk együtt, mint egy nagy család. Együtt jól tudunk működni, szeretjük egymást, és összezárunk, ha arról van szó” – mondta a 95.8 Sláger FM-en a nemrég Olaszországban klipet forgató énekesnő.

Címlap

top