nlc.hu
Aktuális

Szorcsik Viki véleménye

Szorcsik Viki nem érti, hogy miért csak Rúzsa Magdit hall a rádióban

A műsorvezető-színésznő senkit sem akart megbántani, de vannak észrevételei.

Szorcsik Viki egy 24 óráig elérhető Instagram-történetében írt arról, hogy felmerültek benne kérdések a hazai rádiókkal kapcsolatban. Nem érti például, hogy a Rádió 1-en miért nem játszanak elég dalt magyar előadóktól, pedig sok népszerű énekes van jelenleg a piacon. Még javaslatot is megfogalmazott azzal kapcsolatban, hogyan lehetne ezen változtatni.

„Rengeteget ülök kocsiban, így viszonylag sokat hallgatom a Rádió 1 csatornáját, és sajnos fájó szívvel konstatálom nap mint nap azt a tényt, hogy Rúzsa Magdin kívül nem hallok más magyar előadótól számot, max csak nagyon ritkán. De Magdit meg szinte minden nap. Ez miért van? Itt van Azahriah, aki Magyarország egyik kiemelkedő előadója, és tény, hogy óriási rajongótáborral rendelkezik. Imádják őt nemcsak a fiatalok, hanem minden korosztály gyakorlatilag odavan érte. Erre méltatlan módon meg sem szólal a Rádió 1-en” – írta a korábban modellként is debütáló Szorcsik Viki, aki persze megjegyezte, hogy a poszt nem bántásnak szól, csupán furcsának tartja a helyzetet. Kedveli Rúzsa Magdit is, ám Azahriah számainak is örülne vezetés közben.

Szorcsik Viki (Viktória)

Szorcsik Viki (Fotó: Schumy Csaba)

„Picit félre kérdezem, hogy mi lenne, ha a zenei szerkesztők nem érzelmi, hanem szakmai alapon döntenének, és nem hagynák figyelmen kívül azt a nagyon fontos dolgot, hogy a rádió elsősorban a hallgatókért van. Köszi!” – köszönt el a híresség.

Tavaly például a teljes hazai sajtó Azahriah fellépésével foglalkozott: a fiatal énekes május 25-i koncertjére kevesebb mint 12 óra alatt több mint 40 ezer jegyet adtak el. Végül háromszor is megtölti a Puskás Arénát, mindháromszor telt házzal. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top