Aktuális

Hiába élesztették újra, meghalt a szentendrei baleset sérültje

A helyszínen még újraélesztették, két nappal később viszont meghalt.

Két nappal a balesetet követően meghalt az a 46 éves férfi, aki a hétvégi, szentendrei autóbalesetben sérült meg. A helyszínen még újraélesztették, majd helikopterrel kórházba szállították. Sz. András halálhírét a férfi ismerősének Facebook-posztjára hivatkozva írta meg az Index.

A férfit sokan ismerték Szentendrén, ahol az Árvácska Állatmenhelyt vezette. A balesetet szenvedett autót a fia vezette, a balesetet azonban nem ő okozta, hanem egy BMW sofőrje. A másik autó vezetője túl gyorsan haladt, és egy kanyarban nekicsapódott a Skodának.

A szentendrei baleset helyszíne. Fotó: MTI/Cseke Csilla

Bandi egy nagyon jó ember, az egész életét az árva állatok megmentésének szenteli. A baleset előtt pont egy rajzversenyre készült, ami a menhelyen lett volna, előtte azonban a fiával elment az autószerelőhöz. Elintézték, amit akartak, és már éppen visszafelé tartottak, amikor a tragédia történt” – mondta a baleset után a férfiról egy ismerőse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top