nlc.hu
Aktuális
Drámai részletek a két rendőrnő halálos balesetéről

Drámai részletek a két rendőrnő halálos balesetéről

Csütörtökön halálos baleset történt az M2-es úton, az egyik autóban két rendőrnő utazott.

Wellnessezni indult az a két rendőrnő, akik csütörtökön szenvedtek súlyos balesetet az M2-es úton. Autójuk egy teherautóval ütközött frontálisan. A Blikk ír a baleset részleteiről, ezek szerint a kisautó sofőrje nem előzött senkit, mégis áttért a szembejövő oldalra, ahol ütköztek a teherautóval.

A jobboldalt elöl utazó rendőrnő azonnal meghalt, a sofőrt többszörös bordatöréssel és agyrázkódással vitték kórházba. Az elhunyt rendőrnőről egyik ismerőse a Blikknek azt mondta, hogy „közvetlen és kedves volt mindenkivel, de közben a munkáját nagyon komolyan vette. Ott nem ismert tréfát, szabálykövető volt a végtelenségig. Gyerekkora óta imádott utazni, új helyeket, tájakat megismerni, szinte minden szabadidejét ennek áldozta.” 

A balesetet túlélő sofőrről pedig azt írja a lap, hogy fiatal kora ellenére már ezredes és  jelenleg a BRFK egyik alosztályvezetője. Az ügyben a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség jár el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top