Aktuális

nlc – itt tényleg érted készülnek az anyagok

Történetek, amelyeket azért írunk meg, hogy segíthessünk.

Történeteket mesélünk, ez a dolgunk. Történeteket neked, hogy információt, fontos gondolatokat, értékeket próbáljunk átadni, vagy éppen csak lehetőséget kínáljunk, hogy egy kicsit kikapcsolj. De vannak pillanatok, amikor az élet nem sok jóval kínál. Bárkit, bármikor elővehet a sors. És amikor kemény élethelyzetbe kerülsz, mi akkor is szeretnénk ott lenni, hogy érezd, ÉRTED is vagyunk.

Ilyenkor azért írunk meg egy-egy történetet, hogy segíthessünk, és ha egészen őszinték akarunk lenni, ez a munkánk legfelemelőbb része. Amikor tényleg érezzük, hogy tudunk tenni valami hasznosat, hogy valakinek könnyebbek legyenek a mindennapjai.

Mint ahogy remélhetőleg az lesz az izomsorvadással küzdő Noéminek, akinek sikerült összegyűjteni annyi pénzt, hogy reményt kapjon a gyógyulásra, vagy ahogy az ország egyik legszegényebb településén színt tudtunk vinni az ovisok életébe.

De nektek köszönhetően hatalmasat változott a kárpátaljai ottfelejtett babák sorsa, akiknek rengeteg adományt küldtetek, és videónk bemutatása után az is lehetővé vált, hogy fizetett segítők vigyázzák a kisbabák mindennapjait. 

Értük már sikerült tennünk valami fontosat. Egy nap talán ÉRTED is tudunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top