Aktuális

Beosztottja nőgyógyászati leletei között kutatott a szegedi intézetvezető

Az egyetemi klinikán dolgozó nő főnöke véletlenül, egy beszélgetés közben árulta el magát.

Nemcsak beosztottjának, de a családjának betegadataiba is belenézett a Szegedi Tudományegyetem egyik intézetvezetője – derült ki az RTL Klub vasárnapi híradójából. A riport szerint az egyetemi klinikán dolgozó nő főnöke teljesen véletlenül, egy beszélgetés közben árulta el magát.

„Kiderült, hogy pontosan tudja, hol és mikor járt orvosnál a feleségem” – mondta az érintett nő férje, majd hozzátette, mivel felesége nem mondta senkinek, hogy nőgyógyásznál volt, a főnöke sem tudhatott róla, csak abban az esetben, ha a vizsgálatot követően kutakodott utána.

Az RTL Klubnak a sértett férje elárulta, számon kérték az orvost, aki mindent tagadott. Ők ennek ellenére biztosak abban, hogy az intézetvezető jogtalanul szerzett róluk érzékeny információkat. „Az orvos megnézte a feleségem nőgyógyászati listáját, a fiamnak a gyerekklinikán való bent létét, nekem az ortopédiai műtétemet.

A család erről azután szerzett tudomást, hogy az egyetemtől megkapták a lekérések listáját. Feljelentést is tettek az ügyben, a rendőrség jelenleg is nyomoz. Az RTL Klub információi szerint a szóban forgó orvos tavaly óta már nem intézetvezető, és a rendőrségi nyomozás eredményétől függ a sorsa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top