nlc.hu
Aktuális
Két nőnek is fizetett a szexért az ózdi férfi, akik erre együtt verték meg őt

Két nőnek is fizetett a szexért az ózdi férfi, akik erre együtt verték meg őt

A nők felháborodtak azon, hogy a férfinak mindkettejükkel viszonya van.

Két nő és egy férfi ellen emeltek vádat Ózdon csoportosan elkövetett önbíráskodás miatt. A vádlottak közül a két nő pénzért szexelt a sértett férfival, de egymásról nem volt tudomásuk. 2018 augusztusában az egyik nő a sértett ózdi házában maradt éjszakára, mivel már előzőleg felvetődött, hogy odaköltözik. Ám a lakásban a hajnali órákban megjelent a másik nő egy férfival.

A két nő felháborodott azon, hogy a sértettnek mindkettőjükkel viszonya van, és úgy ítélték meg, hogy ezáltal a férfi anyagilag megkárosította őket. Így elhatározták, hogy mintegy kárpótlásként kirabolják a férfit. Veszekedtek a sértettel, mind a ketten bántalmazták a férfit, többször megütötték, felpofozták. Az egyik nő pénzt követelt tőle, de a férfi azt mondta, hogy nincs pénze, erre mindkét nő átkutatta a ház helyiségeit.

Ózdi Acélművek (fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A sértett segítséget akart kérni, azonban a nőkkel együtt lévő férfi vádlott hátracsavarta a kezeit, és egy ruhaneművel összekötötte, száját szintén egy ruhadarabbal betömte. Az egyik nővel együtt másnapig fogva tartották a férfit, reggel pedig a nő felszólította a sértettet, hogy menjenek el bankautomatához pénzt felvenni. A nő egy ismerősét hívta, aki autóval elvitte őt, vádlott-társát és a sértettet egy ózdi bankautomatához, ahol

a sértett 1000 forintot vett le a számláról, mivel összesen csak ennyi volt rajta. A nő a pénzt elvette, és a közeli boltban elköltötte.

Ezután a nő mindannyiukat visszavitette az ismerősével a sértett házába, ahol tovább keresgélte az értéktárgyakat. Azonban a sértett ekkor ki tudott menni az épületből, és hívta a rendőröket. A rendőrök kiérkezésekor a nő a lakásban aludt, mivel időközben nagyobb mennyiségű nyugtatót vett be.

A sértett a bántalmazások következtében 8 napon belül gyógyuló koponyazúzódásos sérülést szenvedett el, azonban könnyű testi sértés miatt nem tett feljelentést. Az ügyészség mindhárom vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

(Ügyészség)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top