Aktuális

Bosszút álltak a turisták, miután 26 ezret fizettek két hamburgerért

Finoman szólva is kiakadtak a pofátlanságon.

„Nem volt rossz a hamburger, sem a kávé, de ahhoz azért kevés volt, hogy indokolt legyen a több mint 80 eurós, vagyis átszámítva 26 ezer forintos ár” – idézi a Mirror című brit bulvárlap azokat a turistákat, akik a közelmúltban jártak porul egy vatikáni kávézóban, a velük történtekről pedig a közösségi oldalukon is beszámoltak.

A lap beszámolójából kiderült, a turistáknak rögtön gyanús lett, hogy az elfogyasztott étel és a kávé közel sem képviseli azt a szintet, amennyit fizetniük kellett érte, de nem tehettek mást, összeszorított foggal ugyan, de kifizették a fogyasztást.

Ez után az első dolguk az volt, hogy véleményt írtak a helyről egy internetes értékelő oldalon: még a nyugtáról készült fotót is feltöltötték. A hozzászólók többsége persze kiakadt a pofátlanságon. A szóban forgó kávézó egyébként Róma egyik turisták által gyakran látogatott részén van, ami egy részről megindokolja a borsos árakat, de persze nem teljesen.

Te mit tettél volna a turisták helyében? Írd meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top