Aktuális

Már 11 rendbeli szexuális erőszakkal vádolják R. Kellyt

Egyre súlyosabb vádak érik az énekest, aki továbbra is ártatlannak vallja magát.

Újabb szexuális erőszakkal vádolták meg R. Kellyt. Az énekest februárban tízrendbeli szexuális zaklatással vádolták meg, az újabb vádpont is egy már ismert áldozathoz köthető. Más áldozatokhoz hasonlóan Jerhonda Pace is kiskorú volt, amikor R. Kelly szexre kényszerítette 2010 januárjában.

Az új vádpontok között a minősített szexuális erőszak is szerepel, ami akár 30 év börtönbüntetéssel járhat. Ennek is Pace ügyéhez van köze, amint azt a nő nyilvános Facebook-posztban is leírta. 

r. kelly, letartoztatas

R. Kelly (Fotó: Getty Images)

R. Kellynek legközelebb június 6-án kell bíróság elé állnia, de továbbra is ártatlannak vallja magát. Korábban többször is megvádolták már szexuális zaklatással, 2008-ban gyermekpornográfia miatt került bíróság elé, 2017-ben arról kezdtek terjedni a hírek, hogy rabszolgaként tart nőket az otthonában. Egy nyilvánosságra került videófelvételen az énekesre nagyon hasonlító férfi egy 14 éves lánnyal közösül. 2019 elején az énekest vádló nők a Surviving R. Kelly című dokumentumfilmben léptek a nyilvánosság elé.

(Index)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top